Νήσος των Χριστουγέννων

Δείτε καταχωρήσεις

Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Νήσος των Χριστουγέννων

Ακίνητο προς πώληση στο Christmas Island

Θέλετε να μετακινήσετε και να αγοράσετε ένα ακίνητο προς πώληση στα Νησιά των Χριστουγέννων;

Το Christmas Island είναι ένα μικρό νησί που ανήκει πολιτικά στην Αυστραλία και βρίσκεται στον Ινδικό Ωκεανό νότια της Ινδονησίας. Η πρωτεύουσα είναι το Flying Fish Cove.

Το Christmas Island είναι ένα σημείο στον Ινδικό Ωκεανό, που βρίσκεται 2.600 χλμ βορειοδυτικά του Περθ, στη Δυτική Αυστραλία. Αν και είναι έδαφος της Αυστραλίας, ο πλησιέστερος γείτονάς της είναι η Java, σε απόσταση 360 χιλιομέτρων.

 

Γνωστό ως Γκαλαπάγκος του Ινδικού Ωκεανού, το Christmas Island φιλοξενεί τουλάχιστον 24 είδη που δεν βρίσκονται πουθενά αλλού στον πλανήτη: είναι κάτι περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη προστατευόμενη περιοχή της Αυστραλίας. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα μεγαλύτερα θαλασσοπούλια στη ζωή και το καβούρι της ερυθράς γης, του οποίου η εξαιρετική ετήσια μετανάστευση ψηφίστηκε πρόσφατα από τον φυσιοδίφη Sir David Attenborough ως μία από τις δέκα μεγαλύτερες φυσικές εμπειρίες όλων των εποχών.

Ενδιαφέρεστε να αγοράσετε, να ενοικιάσετε ή να επενδύσετε σε ακίνητα προς πώληση στο Chrismas Island στο Flying Fish Cove ;, Αναγνωρίζουμε ότι η επιλογή του σωστού προαστίου όπου να αγοράσετε ακίνητα προς πώληση στο Christmas Island δεν είναι εύκολη.

 

Για να κατανοήσουμε τον τρόπο ζωής που προσφέρει το Flying Fish Cove, έχουμε συγκεντρώσει όλες τις σχετικές πληροφορίες της αγοράς, βασικά γεγονότα, δημογραφικά στοιχεία και στατιστικά στοιχεία για να σας βοηθήσουμε να λάβετε μια ασφαλή και ενημερωμένη απόφαση.

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB